01%20Start_500px_tpng

Alweer een nieuwe dating app!?

Je zal wel denken. Nou, origineel zeg! Er komt weer een nieuwe, soort van dating app aan. Niet zo raar, dat je dit denkt. Die schieten nu als paddenstoelen uit de grond. Kwam je maar net zoveel leuke mensen tegen als er dating apps bestaan op dit moment. 

De anonieme uitgaansapp voor singles SiGNLE werkt anders
Toch is de SiGNLE app weldegelijk interessant. De insteek is namelijk compleet anders. Je hoeft hier geen datingprofiel aan te maken en foto's toe te voegen of iets dergelijks. Je blijft hiermee anoniem, en je hebt geen last van allerlei fakers met overdreven gepimpte of zelfs nepprofielen. Gebruikers krijgen andere gebruikers ook niet individueel te zien in verband met privacy- en veiligheidsoverwegingen.

Gratis app voor singles die juist niet gericht is op dating online
En wat de app ook onderscheidt van de vele anderen is dat het weliswaar gericht is op singles, maar niet direct op online matches of online dating. Het doel is om meerdere vrijgezellen op ieder willekeurig moment samen te brengen op specifieke locaties. Niet gelijk met het label daten erop geplakt, maar om leuke mensen te ontmoeten. Leuke mensen die ook openstaan voor nieuwe contacten.

Dat lijkt zo vanzelfsprekend, maar dit is het niet. Zo makkelijk is het niet om je in je eentje te mengen tussen anderen tijdens een avondje uit. Teveel alleenstaanden laten zich hierdoor ook weerhouden. Te vaak blijf je dan maar thuis, of keer je vrij snel huiswaarts omdat je geen aanspraak hebt. En om je gelijk op een dating app te begeven is dan ook weer zo'n grote stap. Om over verschillende wederzijdse verwachtingen via dating apps maar te zwijgen!

Nieuwe mensen leren kennen door spontane hangouts voor singles te creëren
Het doel van SiGNLE is juist om laagdrempelige en verrassende ontmoetingen mogelijk te maken door spontane hangouts voor singles te creëren. Plekken waar het ontmoeten van nieuwe mensen centraal staat. Weg van de oppervlakkigheid. Weg van de berekenende vleeskeuring bij het swipen van het ene naar het andere online datingprofiel. Spots waar je makkelijk in je eentje terecht kunt en waar je sneller aanspraak hebt.

De werking van de singles navigatieapp
De app werkt dan ook vrij simpel. Je kunt op een map direct zien waar zich in jouw omgeving veel singles bevinden die de app gebruiken. Vervolgens klik je op deze locatie en word je erheen geleid. Op de bestemming kun je (optioneel) groepschatten om een nog specifiekere plek door te geven om samen te komen. Zo kun je in korte tijd met meerdere singles aan de bar zitten om mee in gesprek te raken. Zie het als een filemelding app, alleen zoek je nu juist liever de drukte op!

Schrijf je hier alvast in om op de hoogte te blijven van de app release in jouw regio.